Pravila ponašanja 2018-09-29T10:42:17+00:00

ZOMBIE WALK PRAVILA PONAŠANJA

Svi sudionici moraju se držati svih pravila Zombie Walk Zagreb (poštivati vrijeme okupljanja, rutu hodanja povorke, pravila oko držanja javnog reda i mira...)

U povorci u centru Zagreba obavezno je stati na svakom semaforu i ne ometati javni promet osobnih vozila i gradskog prijevoza.

Strogo je zabranjeno konzumiranje bilo kakve vrste opijata i droga.

Događaj će biti popraćen medijima, snimat će se i fotografirati, stoga je poželjno da sudionici što vjernije odigraju ulogu zombija (uživjeti u ulogu podrazumijeva teturanje, puzanje, glasanje i sl.)

U Zombie Walk Zagreb povorci mogu sudjelovati samo osobe koje su prerušene u Zombije i koje žele javno uživati u toj ulozi.

Strogo je zabranjeno svako nedopušteno ponašanje, strašenje prolaznika te remećenje javnoga reda i mira. Diranje osoba van povorke strogo je zabranjeno.

Strogo je zabranjeno nošenje oružja ili alata (pištolji, puške, mačevi, noževi...) u povorci. Dozvoljene su samo igračke koje ne nalikuju na pravi alat ili oružje. Zombie Walk je događaj iznimno mirnog i dobronamjernog karaktera (iako ne ostavlja takav dojam na prvi pogled).

Svoje osobne stvari svaki sudionik nosi sa sobom

Svi sudionici moraju obavezno sljediti uputstva vođe povorke na događaju kako bi se održala organizirana forma povorke.

Strogo je zabranjeno nošenje i konzumiranje alkohola za vrijeme povorke.

Strogo je zabranjeno ulaziti u poslovne i privatne prostore, osim ako niste pozvani ili tako nije unaprijed dogovoreno sa organizatorom.

Svako nedopušteno ponašanje prijaviti će se nadležnoj Policijskoj postaji u Zagrebu.